Basında Okulumuz

03.07.2015 2007

TÜBİTAK 4006 9.Bilim Fuarı ve yıl sonu bilim şenliğimiz  Korkuteli TV de yayınlandı. Haberin ayrıntıları için tıklayınız.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ER'in okulumuzu ziyareti Kanal15 basınında yer aldı.  Haberin ayrıntıları için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim öğretim yılı Basında yer alan içeriklerimiz.Haberin ayrıntıları için tıklayınız.

2012/2013 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 30/05/2013 Perşembe günü büyük bir coşkuyla kutlandı. Haberin ayrıntıları için tıklayınız.

TÜBİTAK tarafından Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının Isparta´da yapılan değerlendirmesinde Hayrettin Toprak´ın yapmış olduğu "Uçan Robot Asker" ilgi gördü. Haberin ayrıntıları için tıklayınız.

Geleneksel olan ve bu yıl 3. sü yapılan 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğimizi; İlçe Belediye Başkanımız Hasan GÖKÇE, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet KOCAGÖZ, hayırseverimiz Mehmet CADIL, Okul Müdürümüz Durmuş ÖZOKUDAN ve öğretmenlerimizin katılımıyla Mantar Evi restorantta düzenledik.Haberin ayrıntıları için tıklayınız.

Okul Müdürü Durmuş Özokudan Müdür Başyardımcısı Süleyman ATALAY ve Rehber Öğretmen Havva KARADELİ öğrencilerle birlikte hayırsever İş adamı Mehmet Cadıl´ın Ziyaretindeydiler.Tıklayınız

16 Mart Öğretmen okullarının kuruluşunun 164 .yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.Tıklayınız.

Okul Başkanı seçimleri yapıldı.Tıklayınız

24 Kasım Öğretmenler günü Tenis Turnuvaları okulumuzda yapıldı.Tıklayınız

Güreş şampiyonları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Tıklayınız

10 Kasım anma programı için Tıklayınız

Hayırsever İşadamı Mehmet cadıl Öğrencilerimizle BeraberTıklayınız

Perfıormans Sınavı Hakkında İlçe Milli Eğitim müdürü Halim İZGİ´nin değerlendirmeleri.Tıklayınız

Şampiyon Kızımız Rakip tanımıyor.Tıklayınız

12 Mart  Mart İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Anma ProgramıTıklayınız

Okulumuz Öğretmenleri Hayırsever Mehmet Cadıl ile yemekte buluştu .Tıklayınız

Öğrencimiz Rakip Tanımıyor.Güreşte Hedef milli Takım Tıklayınız

01/06/2012´ Bir Bahar Akşamı´ Şiir Şöleni için Tıklayınız

İl milli Eğitim Müdürürmüz Osman Nuri GÜLAY okulumuzu ziyaret etti.Tıklayınız

2012/2013 Eğitim öğretim yılı öğrenci başkanı seçimleri yapıldı.Tıklayınız.

Alt yapımız tamamlandı.Tıklayınız.http://www.korkuteligundem.com/haber-11254-Cadila-uzun-omurler.html